info@groowt.nl   0615624554

Ben jij die gedreven ondernemer die wil groeien en kansen in de markt ziet? Je wilt wel meer aan marketing doen, maar het komt er steeds niet van. Adopteer dan een flexibele marketingafdeling bij GROOWT.

 

Flexibel

Een marketingafdeling van GROOWT is flexibel. Omdat jouw bedrijf nog niet groot genoeg is voor een complete marketingafdeling in huis, maar graag structureel van zich wil laten horen. Per dag of dagdeel adopteer je een marketingafdeling. Je krijgt een merkmanager toegewezen die strategische advies geeft, plannen maakt en deze in de uitvoering co├Ârdineert.

 

Compleet team

Voor de uitvoering van die plannen zijn specialisten nodig. Elke merkmanager heeft daarvoor een netwerk om zich heen. Zodat je met een GROOWT abonnement als het ware een echt een marketingafdeling heeft. Maar dan flexibel.

 

Iets voor jou?

De oplossing van GROOWT is niet voor iedereen weggelegd. Alleen voor ondernemers met passie, ambitie en gedrevenheid kan het een succesvolle oplossing zijn. Dit zijn namelijk belangrijke voorwaarden om te groeien. Uit onderzoek is gebleken dat juist deze factoren onmisbaar waren bij succesvolle bedrijven.

Klaar voor een kennismaking? Bel snel voor een intakegesprek! Mocht GROOWT iets voor jouw kunnen betekenen, dat starten we altijd met een zogeheten merksessie. Een sessie van een uur of twee waarin we eens kritisch kijken naar jouw merk, en waarom het eigenlijk bestaat!